Heeren Park

Heerlen - Heerlen
Toekomstig aanbod

€ 230.000,- tot € 360.250,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1620 - 4330m2

Over dit project

Heeren Park - Royale bouwkavels in een groene omgeving

Het Plan Heeren Park

Heeren Park is een groot en prestigieus nieuwbouwproject van zeer royale bouwkavels bij een zilverzandgroeve nabij de Brunssumerheide in Heerlen, Zuid-Limburg. Rustig en groen gelegen, maar toch ook nabij uitvalswegen en de voorzieningen van de stad.

Waar het aantal beschikbare bouwkavels in de regio alsmaar minder wordt of de kavels steeds kleiner, krijgt u hier alle ruimte en vrijheid om uw droomwoning neer te zetten. Het terrein maakte voorheen onderdeel uit van een zilverzandwinning die al meer dan honderd jaar in dit gebied plaats vindt. Na de zandwinning is de groeve gevuld en heeft zodoende de huidige vorm gekregen. De eigenaar van de groeve heeft op verzoek van de gemeente medewerking verleend om in dit gebied ruime bouwkavels te realiseren.

Doelstelling van gemeente Heerlen en de eigenaar is om middels een ruime verkaveling een woongebied te creëren waar de bewoners op de royale kavels hun woonwensen kunnen vervullen in een rustige en groene omgeving. Het gebied sluit direct aan bij de groenstructuur van de Brunssummerheide, maar is ook op korte afstand van het centrum van Heerlen gelegen. Omdat de huidige eigenaar buurman blijft i.v.m. de naastgelegen zilverzandwinning zal de eigenaar, in tegenstelling tot andere plangebieden, deelnemen aan de informatiegesprekken met de kopers. De eigenaar wil daarmee aangeven dat hij graag een goede buurman wenst te zijn en zal dan ook aanspreekpunt blijven voor de kopers tijdens de realisatiefase.

In het plangebied zal bij de start van de verkoop ook de infrastructuur volledig aangelegd worden, waarvan de start is gepland in het voorjaar van 2020. Het plangebied wordt mede hierdoor niet alleen bouwrijp, zoals in de meeste plannen, maar meteen woonrijp. Dit heeft het voordeel dat de nieuwe bewoner meteen gebruik kan maken van de definitieve infrastructuur.

In totaal behelst het plan 24 royale kavels, met in de huidige verkooptranche 15 kavels met afmetingen van 1620 t/m 4330 m2 en een vanafprijs van € 230.000 v.o.n. Voor een compleet overzicht van de beschikbare kavels en de mogelijkheden neemt u contact op met de makelaar.

De locatie Heerlen

Het plan Heeren Park is gelegen in de gemeente Heerlen in Zuid-Limburg. Heerlen is de grootste gemeente van de stadsregio Parkstad Limburg, in 2016 nog winnaar van de ‘WTTC Tourism for Tomorrow Award’, een prestigieuze prijs voor de beste toeristische reisbestemming ter wereld. Dit is ook niet zo gek als je kijkt naar alle prachtige belevingen die je in Heerlen en omgeving kunt ervaren. Heerlen zelf kenmerkt zich als een gevarieerde stad met diverse wijken en omgevingen van allerlei soorten en aarden. Zo is er het stadscentrum met een knus horecaplein met leuke barretjes en (inter)nationale restaurants, het fameuze Glaspaleis van de lokaal bekende architect Peutz, een breed aanbod aan winkels en sinds kort mag Heerlen zich ook verheugen over het Maankwartier; een prachtige stationsomgeving met woningen, winkels, hotel en meer.

Ook in de nabije omgeving van Heerlen zijn binnen maximaal 15 minuten diverse mooie plekken te vinden, zoals de fraaie Brunssumerheide, Snowworld in Landgraaf, de Leisure Dome en de GaiaZoo in Kerkrade en het prachtige en wereldberoemde Heuvelland met haar prachtige omgeving en vergezichten. Het grote cultuurevenement Cultura Nova dat elk jaar in Heerlen neerstrijkt, het muzikale Wereld Muziek Concours in Kerkrade en het altijd gezellige carnaval zorgen voor een goede dosis cultuur in de regio.

De uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van uitvalswegen zorgen er bovendien voor dat u binnen maximaal 25 minuten in omliggende steden als Maastricht, Aken, Sittard en Valkenburg kunt zijn en om het half uur vertrekt vanuit Heerlen de intercity richting Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Kortom, een prachtig plan met royale kavels op een zeer centrale en levendige locatie in het geliefde Zuid-Limburg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeren Park
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 230.000,- tot € 360.250,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerlen.

Aanmelden