Luxe vrijstaande villa

Heerlen - Heerlen
Toekomstig aanbod

€ 550.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
171 - 171m2
Kaveloppervlak
727 - 727m2
Inhoud
750 - 750m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Deze nieuw te bouwen luxe vrijstaande villa is zeer ruim van opzet en gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De woning wordt gebouwd op een van de meest geliefde locaties in Heerlen Zuid.

INDELING
Begane grond:
Ruime entree, meterkast en toilet. Ruime Woon-/eetkamer (ca. 49 m2) gecombineerd met een grote leefkeuken (ca. 24 m2). Gang met toegang tot inpandige garage (ca. 28 m2).

Eerste verdieping:
Overloop met een vide. Drie slaapkamers (resp. ca. 15 m2, 16 m2 en 27 m2 (met inloopkast).
Tevens is de eerste verdieping voorzien van een technische ruimte, apart tweede toilet en een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
De Villa doet zijn eer aan in referentie kader ''groen''. De Villa krijgt het energielabel A en door het gebruik van optimale isolatie, zonnepanelen, gebruik van triple glas (HR+++) en duurzame bouwmaterialen is het wonen zeer comfortabel.


Omgeving:
Aan de zuidelijke rand van Heerlen, ligt het nieuwbouw-project genaamd Park Hoogveld dat bekend staat om de stijlvolle moderne woningen omringd door een groene omgeving. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit. Tevens is de Villa gelegen nabij voorzieningen zoals scholen voor basis -en voortgezet onderwijs. Het winkelcentrum is op directe loopafstand en het centrum van Heerlen op enkele fietsminuten gelegen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Luxe vrijstaande villa
Koopwoningen
1
Prijs
€ 550.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerlen.

Aanmelden